Кобрата не издържа: Смеят ми се, но Борисов не си знае милиардите, а хората едва връзват месеца!

Кубрат Пулев е категоричен, че повече не може да търпим тези издевателства!

България не може да търпи издевателствата на политиците над народа и ден повече, категоричен е Кубрат Пулев. Боксьорът отговори на насмешките и нападките срещу себе си и идеята да създаде партия „Велика България“, която да пребори статуквото.

„Смеят ми се, очаквал съм го. Смешно им е как един спортист, боксьор, тъпак едва ли не, щял да прави партия. Само че на мен не ми е смешно, защото аз не се боря и никога няма да се боря за власт и пари.

И най-вече не ми е смешно като знам как днешните политици, начело с дългогодишния ни премиер Бойко Борисов, не си знаят милионите, милиардите и сметките в офшорки. А българите, една огромна част от тях, едва връзват месеца.

Не ми е смешно, че нашите родители, баби и дядовци са унизени да преживяват с 300 лева пенсия, а онези отгоре се хвалят, че им давали по 50 лева на месец. Паметник ли да им вдигнем за това?! Тези 50 лева не стигат на същите тези „благодетели“ и за едно сядане в тузарските им кафенета“, гневи се Кубрат Пулев.

Шампионът заявява открито, че не се вълнува от това дали политиката ще го обича, дали ще го хвалят медиите и хората. Целта му е да събере нови и кадърни хора с образование и ценз, с опит в работата си, които най-сетне да започнат работа по промяната в държавата ни. Но не с приказки и до болка познатата ни демагогия, а с бързо взети мъдри решения и дела.

„Още навремето един истински патриот в лицето на покойния Божидар Димитров ми беше предложил да създадем партия. Да се стегнем и да действаме, защото беше омерзен до дъното на душата си, виждаше, че не се издържа повече.

За жалост г-н Димитров вече не е сред нас, но времето върви и не чака никого. А България не бива да губи и минута повече в търпение с „преклонена глава“, не бива да губим нито един българин, тръгнал отчаян да слугува на запад“, казва Кубрат Пулев, пише plovdiv24.bg.