Нана с нова болезнена изповед: Живяла съм пет месеца без да приемам храна

Водещата Нана разкри в интервю за вестник „Галерия“, че е изкарала коронавирус в началото на тази година без да пие нито едно хапче, въпреки диагнозата рак на гърдата, която й откриха през 2012 година.

„Живяла съм четири-пет месеца без да приемам храна, при втората ми онкологична диагноза, само ближа плодове, имах горчив вкус в устата. Така че съм минала през много по-страшни неща. Не казвам, че ковид беше лесен, защото имах няколко тежки дни, в които имах чувството, че всеки момент ще падне и ще умра. Но подходих с разум.

Може би малко прекалих с това непиене на лекарства, дори витамини не вземах. Приемах по четири литра вода и от 47 кг паднах на 45″, спшоделя Нана.

Въпреки че има изградени антитела водещата се ваксинира и споделя, че винаги се е доверявала на медицината, затова е предприела тази стъпка.

„Ако кажеш, че си се ваксинирал ти казват колко си проста, ако споделиш, че няма да го направиш пак не са доволни – няма угодия. Всеки има право на мнение, няма нужда от обиди“, казва тя.

В момента Гладуиш е на поддържаща хормонална терапия, която продължава десет години, а понякога и до края на живота. Лечението й преминава в Израел, но пандемията променя ситуацията и сега ще се изследва у нас.