Арестуваха племенник на мафиотски бос в Благоевград за атентат срещу жената на Насо Арабина

Тази нощ горяха няколко автомобила в квартал “Запад”. За палежа бе арестуван известният в кримисредите Мирослав Б. – Мичо, племенник на безследноизчезналия мафиотски бос – Кирил Цветанов – Буята, пише Struma.com.

Около 03.00 часа пламнал автомобил на митничар, а след това и кола, собственост на приятеля на жената на не по-малко известния Насо Арабина. Първата кола е запалена, за да се отвлече вниманието на полицията при разследването, а впоследствие е драсната клечката и на “мишената” Фолксваген, собственост на мъжа, с който жената на Насо Арабина живее.

Предната част на колата  в кв. “Запад” е унищожена, а други 2 паркирани са засегнати от стихията.

Рано тази сутрин за съпричастност към палежа е арестуван Мичо. Не е тайна, че той е близък приятел с Насо Арабина и в тази връзка, полицаите започнаха издирване и на Насо Арабина, за да се изясни той ли е поръчителят на престъплението.

Засега Арабина не е задържан за разпит, тъй като по оперативни данни е зад граница. Последната му проява бе преди няколко месеца, когато, обезумял от ревност, изпотроши автомобила на жена си с бухалка, паркиран в кв. “Запад”, където тя живее с новия си приятел.

От полицията съобщиха, че по същото време на палежа в кв. Запад са горели и три автомобила в района на джамията. Имат ли връзка случаите, полицията установява.