Хороскоп от Тамара Глоба за седмицата от 19 до 25 юли:ОВЕН, успех във всичките ви начинания! БЛИЗНАЦИ, значителен напредък!

Овен

Овните ще бъдат изпълнени с желанието да действат и да постигнат, те ще почувстват, че сега е моментът за решителни действия. Оставете настрана съмненията, включете въображението си и смело отидете към мечтата си, точно сега е много благоприятно време за вас. Очаква ви успех във всичките ви начинания – от самоусъвършенстване до подобряване на финансовото ви състояние.

Телец

Астрологът съветва Телеца да „смени релсите“, за да получи енергичен разряд и да преконфигурира нагласите в живота.

Пригответе ново ястие, посетете различен магазин вместо обичайния, потърсете нестандартни решения на текущите проблеми. Това поведение ще ви засити със свежи емоции и информация, ще е от полза за развитието ви.

Близнаци

За този знак звездите обещават късмет в началото на седмицата. Ще бъдете продуктивни, комуникативни и ще можете да постигнете значителен напредък към постигането на целта си. Близки хора ще ви подкрепят и ще ви дадат сила. От вас се изисква да поддържате баланс между работа и почивка, правилното разпределение на силите ще ви доведе до точката на хармония със себе си и света около вас.

Рак

Тази седмица Раците ще се съсредоточат върху семейното благополучие и ще насочат цялото си внимание към дома и кръга на близките си. Работата ще ви позволи да влезете стремглаво в лични проблеми, защото тук имате всичко настроено и обмислено с една крачка напред. Хубаво е да се срещнете с приятели за чаша лимонада, но вашият дом ще отнеме най-много мислите ви тази седмица.

Лъв

През втората половина на седмицата би било добре представителите на този знак да подредят връзка, превърнала се в куфар без дръжка – прекалено мързеливо е да го вдигнете и жалко да си тръгнете.

Независимо дали става въпрос за приятел или партньор, няма значение, Лъв трябва да избегне изгарянето и да направи място за нови преживявания. Чувствайте се свободни да действате във ваша полза.

Дева

Полезна среда ще помогне на Девата да работи продуктивно. Прецизирайте социалния си кръг и избягвайте натрупването на висящи аргументи, за да можете да внесете яснота и да се почувствате, че имате ясна визия за приоритетите и задачите. Очаква ви интересно време на нови запознанства, което може да промени професионалния и личния ви живот към по-добро.

Везни

Везните могат да имат леко усещане за безполезност. Не се обезсърчавайте, поддържайте позитивна вълна и намерете нещо забавно. Тази седмица е чудесно време да се обърнете към здравословен начин на живот, да се отървете от лошите навици и да развиете нови, полезни умения – тялото ще ви благодари за това.

Скорпион

Предстоящата седмица ще се превърне за вас в „глътка енергийна напитка“ – ще почувствате прилив на сили, умът ви ще се изостри и генераторът на идеи ще работи изцяло. Резултатите ще изненадат и зарадват Скорпионите. Може да се сблъскате с някои трудности, но те трябва да бъдат приети като предизвикателство и тогава решението ще дойде бързо и ще имате причина да се гордеете със себе си.

Стрелец

Колкото и двусмислено да звучи, в разгара на юли ще трябва да се борите за място под Слънцето. Важно е да не се отказвате и да запазите трезво съзнание и оптимистично отношение. Не забравяйте, че след неприятности винаги има спокойствие и хармония и оставете това знание да ви стане помощник при преодоляване на трудностите. Търсете положителното във всичко и можете бързо да „преоцветите“ черната ивица в бяла.

Козирог

Тази седмица се очаква Козирозите да попълнят багажа на житейската мъдрост. Този период ще ви даде комуникация с хора, които ще ви помогнат да изясните вашите съмнения и да намерите решения на проблемите. Вашите близки ще ви радват приятно, давайки ясно да се разбере, че са готови да ви помогнат и подкрепят. С подкрепата на близки и партньор в живота, Козирозите ще се справят с предизвикателствата на тази седмица.

Водолей

Водолеите трябва да бъдат внимателни тази седмица и да се въздържат от харчене и ново начало. По пътя ви могат да се появят препятствия под формата на недружелюбни хора. Ако не можете да се разсейвате от атаки във вашата посока и започнете да действате на принципа „кучетата лаят, каравана си върви“, тогава ще постигнете целите, заложени за тази седмица.

Риби

Този знак очаква приятно прозрение за това колко удоволствие могат да получат със семейството си. Професионалните постижения ще изчезнат на заден план, а Рибите ще искат да бъдат напълно наситени с енергията на обичащите и близки хора. Дори няма да се наложи да съжалявате за забавянето на темпото на работа, ако изберете домашен уют.