Доли Партън на 75 се съблече като зайчето на

Доли Партън може да е на 75, но все още изглежда убийствено! Дребничката певица с голям глас и най-прочутия естествен бюст в историята наскоро направи нещо невероятно, за да изненада любим човек. Послучай 79-ия рожден ден на съпруга си 75-годишната Доли е пресъздала снимките си за списание “ Плейбой “ от 1978 г.

 

Доли Партън Плейбой

„Сигурно се чудите защо съм облечена така“, казва Доли във видеото, което сподели в социалните мрежи.

„За рождения ден на съпруга ми е. Помните ли как преди време казах, че ще позирам за „Плейбой“ когато съм на 75? Е, сега съм на 75 и те нямат списание, но съпругът ми винаги много е харесвал снимката от оригиналната корица“, добави Партън.

Доли Партън зайче

Най-известното мъжко издание в света не издържа на конкуренцията с интернет и през 2020 г. компанията се насочи към друг бизнес модел и прекрати отпечатването на списанието. Много разочароващо за Карл Томас Дийн, който със сигурност би се радвал да види съпругата си Доли Партън отново на корицата.

Доли Партън Плейбой зайче

„Опитах се да измисля нещо, с което да го направя щастлив“, продължи Доли във видеото си. „Той все още мисли, че съм секси след 57 години и аз няма да се опитвам да го разубедя“, каза още тя.

Доли Партън съпруг

Тя е женена за бизнесмена от 1966 г. През годините той рядко се е появявал на събития със съпругата си, защото иска да стои колкото се може по-далеч от публичното внимание, пише „Лейдизоун“.