Гергана стана продавачка в хранителен магазин, никой не я позна

Преди години поп фолк звездата Гергана беше определяна не без основание като Барбито на поп фолка. Към днешна дата обаче, няма и спомен от този й имидж. Тя дори вече не е певица.

Феновете на блондинката са направо в потрес от новината, че тя вече работи като продавачка в голям супермаркет. Потресът им идва най-вече от факта, че Гергана е зарязала напълно микрофона, въпреки че имаше сериозни музикални амбиции едно време.

След раздялата си с „Пайнер“ изпълнителката на останала без участия и започнала да си търси друг начин на препитание. В момента Гергана работела в голяма верига хранителни магазини, където клиентите дори не я разпознавали, пише „Уикенд“.

Бившата поп фолк дива маркирала хранителните продукти, без да се притеснява, че някой може да я разпознае. Нещо повече – подготвяла се за мениджър на магазина, затова трупала опит като преминавала през всички нива на йерархията. Преди да стане продавачка, за кратко тя се трудела в музея „Земята и хората“ в столицата.

Преди 6 години пък, Гергана се дипломирала в специалност „Геология“ в Софийския университет, но любовта й към скалите, минералите, полускъпоценните и скъпоценни камъни така и не се превърна в нейна професия.

Още от малка Гергана мечтаела да бъде певица – с дрехите и гримовете на майка й, и с някой дезодорант за микрофон, тя репетирала за голямата сцена пред огледалото. Сама се записала в музикалното училище в Димитровград и завършила средното си образование със специалност „поп пеене“.