Борисов за Младен Маринов: Колкото е по-як, толкова е по-плашлив

„Не бой се, не бой се. Дай ще ти държа ръчичката“, с тази закачка се обърна лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов към депутата от партията си Младен Маринов. Днес бившият премиер заведе част от партийния елит да се ваксинира заедно с него. В свитата, която го последва при имунизацията, беше и бившия вицепремиер Томислав Дончев, както и децата на бившия министър Делян Добрев, които Борисов представи във видео на живо във Фейсбук.

Бившият министър-председател от самото начало започна да се шегува в бившия си вътрешен министър Маринов. Очевидно той не обича да му слагат инжекции, затова лидерът на ГЕРБ му предложи да му държи „ръчичката“.

„Колкото е по-як човек, толкова е по-плашлив обикновено“, коментира Борисов в разговор с лекар. „Аз като медицинска сестра те разсейвам, за да не се страхуваш“, каза още Борисов.

„Ваксинирайте се всички, не боли“, каза от своя страна Младен Маринов, след като му поставиха инжекцията. Той се оказа изненадан, че 24 часа не трябва да спортува и да се подлага на физически натоварвания, каквито са изискванията след имунизация.