Тошко Йорданов изгуби контрол в Туитър, сложи си снимка на Мая Манолова и почна да обижда наред

Лидер на „Има такъв народ“ си изтърва нервите в социалните мрежи. Тошко Йорданов напълно изгуби котрол в Twitter. Той раздава обидни квалификации към политическите си опоненти и им се подиграва с доста свободен език, твърде неподходящ за публична политическа фигура.

„Такааа. Сега, ако с третия мандат ДБ, изправи се, влез-излез, ДПС и ГЕРБ (с гласуване или излизане) направят кабинет може да им кажа, че са долни политически “джендъри”, като употребя разговорната дума на “джендъри”?

Ако го направят.“ Шегобиец с пародиен профил Ivan Ge$hev – @IvanGe6evPG му отговаря: „Тоше, това „изправи се там нещо си, тинтири-минтири“ и снощи в интервюто ти се получи много непринудено. И четирите пъти. Па оня ръб къде го беше довел, като пусна лафа „Къде? Капитал?“ направо се разхълцах от хумор, сатира и забава.“

На това Йорданов, очевидно неразбрал иронията, отговаря: „Радвам се за теб, другарю Гешев. Иди и шибни по една целувка на ДеБе-тата и МаяМа, че ти спасиха дупето разтуряйки НС.“

Не е пощаден и Радан Кънев, който вчера заяви, че ако ДБ не подкрепи ИТН, няма да се чувства предаден, а представен. Ето отговора на Тошко Йорданов: „Хахахахахахаххахахахахахахаххахахахахахахахахахахахахаха… Радан с рози закичи, Че е на@@@@ н да не личи“. Бившият сценарист и натстоящ политик от първата политическа сила си е сменил и профилната снимка, като е използвал кадър с Мая Манолова, носеща червен потник с надпис „Шанс за Орешарски“, пише actualno.com.