Флагман: Откриха кръв от Юмер, вероятността да е жив „клони към нула“

Криминалните журналисти на „Флагман“ излязоха с извънредна вест, че е открита кръв от изчезналия Юмер.

Според изданието вероятността да е жив „клони към нула“.

Ето какво пишат:

„Палеж от далечната 2010 г. говори за старата връзка между двамата и принадлежността им към ъндърграунда

Разплитането на мистерията с изчезването на 28-годишния Юмер Мехмед, който в публичното пространство се представя като майстор на гипсокартона и търсен строителен работник, всеки момент ще бъде приключи. Всъщност става въпрос за отвличането и по всяка вероятност последвала физическа смърт на изпечен престъпник, който е бил специализиран в подготовката и реализацията на палежи.

До този момент за Юмер Мехмед се знаеше, че бе арестуван за съпричастност към групата на Димитър Желязков Очите и разследван за палежи, рекет и разпространение на дрога.

Всъщност Юмер се оказва момче за всичко, пряко подчинен на бизнесмена Станимир Рагевски, който от своя страна е част от по-горното ниво на добре организирана престъпна структура.

Както Флагман.бг вече съобщи – открито е мястото, докъдето стига белият Мерцедес комби, зад волана, на който е Рагевски, а до него седи Юмер Мехмед. Той стига до блок 47 в жк. „Зорница“ на 4 август, около 15:10 часа. Там следите на двамата се губят. В 16 часа е изключен и окончателно телефонът на Юмер.

Открита е кръв, чийто анализ показва по безспорен начин, че на Юмер Мехмед. Вероятността да е жив клони почти към нула, тъй като дългогодишният му „работодател“ е имал сериозни причини да го елиминира от мръсния бизнес.“

Продължение в https://www.flagman.bg/article/247202

Кадър Булфото и Флагман