Флагман: Откриха разчленено тялото на Юмер

Откриха разчленено тяло на мъж в Бургас. Според непотвърдена информация то е на изчезналия на 2 август Юмер Мехмед. Тялото е докарано в бургаската морга от криминалисти на части, в чували, съобщи „Нова телевизия“.

Според „Флагман“ със сигурност това е тялото на Юмер.

Според непотвърдена все още информация, освен Станимир Рагевски задържан по случая днес е още един мъж. Според Флагман това е готвачът на Рагевски Диян Дичев.

Към този момент разпитите на двамата продължават.

Още не е официално потвърдено, но се смята, че задържаните са замесени и в изчезването преди 10 месеца на Теодора Бахлова от Бургас.

Преди дни „Нова телевизия“ разказа за млада жена от Бургас, която издирва майка си от почти една година. На 29 октомври миналата година около 16 часа дома си напуска Бахлова, която е брокер на недвижими. Оттогава жената е в неизвестност.

От края на миналата седмица в Бургас близки и полиция издирват и млад мъж на име Юмер Мехмед. Седмица преди това той е бил в ареста като част от групата задържани с Димитър Желязков, по прякор Митьо Очите.

Мехмед е освободен преди дни, но после изчезнал от строителен обект, където работел. Задържан за отвличането на Юмер е бизнесменът Станимир Рагевски.

Ето какво пише и Флагман

Разследващите продължават с разкриването на лобното място на брокерката Теодора Бахлова

Разчлененото тяло на 28-годишния Юмер Мехмед е намерено в няколко чувала, заровено в непосредствена близост до складовата база „Деспред”, намираща се край пътя между бургаския кв. Долно езерово и с. Братово. Дотам е завел криминалистите съучастникът в две отвличания и последвали убийства – Деян Дичев. Той е изпълнявал молба на своя шеф – Станимир Рагевски, с когото са неразделни от много години.

Ето какво написа току-що във фейсбук профила си дъщерята на Бахлова – Християна:

Бившият готвач на Рагевски за около 3 години е въртял Бирарията във Военния клуб на бул. „Христо Ботев”, но от края на миналата година предпочел да се оттегли в подземието на същата обществена сграда, където е устроил VIP клуб.

Рагевски е закарал на 4 август, около 15:10 часа, своята жертва в апартамент, който е негова собственост. Там го очаквал бившият готвач, какъвто всъщност е бил Дичев и когато е стопанисвал за 3 години Бирарията откъм лицевата страна на Дома на военните.

Юмер е екзекутиран брутално и нарязан на части.

Вероятно подобна е и съдбата на брокерката Теодора, което тепърва ще се разбере.