Пълен шаш: Един от най-видните наши протестъри поздрави талибаните с тяхната „победа над американските агресори“

Един от най-видните български протестъри – Йоло Денев, шашна всички с коментар във „Фейсбук“, поздравявайки талибаните за победата им.

Радикалното движение успя да установи контрол и над столицата на Афганистан Кабул и скоро ще определи формата на управление на страната.

Поздравителната телеграма до талибаните от вечния протестър Йоло Денев без редакторска намеса:

Поздравявам с победата талибаните, защитници на своята родина. С невиждан героизъм те прогониха американските агресори.
Първите бойци на талибаните бяха студенти, които се качиха на танкове, воюваха 10 години срещу руската армия. Те бяха обкръжили 50-хилядна руска армия. За да не бъдат опозорени, Брежнев нареди да бъдат избити от свои войски.

Преди 20 години САЩ завладяха Афганистан. Главната им цел беше да печелят стотици милиарди от продажбата на опиати. Афганистан е първа държава в света по производство на мак. Американци с автомати стояха до селяните, за да работят по 12 часа. Младежите се бореха да освободят своя народ от диктатори и грабители.

Афганистан е държава с население над 30 милиона жители. След превземането на столицата Кабул талибаните заявиха, че няма да проявяват никакви репресии към държавните служители. Дават възможност на чуждите граждани и посолства свободно да напуснат страната чрез летищата.

Поздравявам молла Барадар като нов лидер на Афганистан. Той е достоен син на своя велик народ. Борил се е десетки години и е лежал в затвор в Пакистан.

Барадар е голям дипломат и е преговарял с държавници на САЩ, Китай и Русия. Пожелавам на героя здраве, борчески дух, за да възкреси смазаната си родина след 30 години войни, разруха, мизерия. Напомням на господин Барадар, че ние сме физически братя – арийци.

България е съществувала като велика държава със столица Балхара 2000 години пр. н. е. В Балхара и Сердика се е говорел един и същ език преди новата ера – тракийско-български, на който е говорел и Александър Македонски, когато завладял Балхара и създал държава Бактрия. Оженил се за принцеса Роксана, дъщеря на Бес, цар на Балхара и наследник на персийския цар Дарий.

Арийската раса ще бъде шестата духовна раса, която ще води и ще спаси човечеството от гибел с вярата на тангризма (Аллах е другото име на Тангра, което е равнозначно на: небесния, единствения, вездесъщ бог).

Още веднъж поздравявам талибаните с великата им победа над американската империя. Нека ние да се поучим от великия им пример и да се вдигнем на 10 септември и да освободим България от българско и чуждоземно робство. Защото и нашата трагедия е същата като на Афганистан. Нека да бъдем достойни българи-арийци – БалгАрия. Да се борим, за да живеем щастливо на райската земя, богата с безброй блага. С революция победата ни чака!!!