НЯМА ДА ПОЗНАЕТЕ АСЯ КАПЧИКОВА СЛЕД ПОСЛЕДНИТЕ КОРЕКЦИИ (СНИМКА)

Плеймейтката и риалити звезда Ася Капчикова изглежда неузнаваема след последните промени, които красавицата е направила по себе си. Тук обаче не говорим за хирургични интервенции, а за промяна на цвета на косата.

Бившата половинка на Криско публикува снимка в социалната мрежа „Инстаграм“, където тя просто не прилича на себе си. Феновете ѝ трудно успяха да повярват, че това наистина е тя.

Причина за това, както казахме, е промяната в цвета на косата на Ася. Дълго време тя бе блондинка, но сега е решила да премине в отбора на брюнетките.

Виждаме, че излъчването на танцьорката е доста различно, след като тя промени цвета на косата си. Изглежда като напълно различен човек.

Известно е, че Ася Капчикова предпочита да не попада толкова много под светлината на прожекторите откакто стана майка. На този етап тя не показва семейството си и предпочита да го държи в тайна. За мъжа ѝ се знае, че е успешен бизнесмен, но не обича публичното внимание. Като се замислим, май това е по-добрият вариант в случая.

Вижте и чисто новата визия на Ася Капчикова: