ПОМНИТЕ ЛИ „ВДОВИЦАТА В БЯЛО“? ЕТО КАК ИЗГЛЕЖДАТ ДНЕС АКТЬОРИТЕ (СНИМКИ)

Когато колумбийският сериал „Вдовицата в бяло“ се излъчваше в България, почти нямаше семейство, което да не застава пред телевизора и да не го гледа. Сериалът дебютира в ефир през 1996 година и се превръща в безспорен хит в цял свят.

Сигурно помните, че един от главните актьори в него бе добре известният у нас Освалдо Риос. Той е несъмнено големият секссимвол на сапунените сериали в Латинска Америка. Самият Освалдо е идвал в нашата страна, като дори имаше връзка с известна българка.

В ролята на Алисия Гуардиола видяхме красавицата Мария Елена Дьоринг. Тя разви страхотна кариера в телевизията и днес е истинска икона в родината си Колумбия. И е наистина една хубава жена!

Освалдо Риос не се нуждае от представяне. Във „Вдовицата в бяло“ красавецът бе в ролята на Диего Бланко. Днес, дори повече от 20 години по-късно, той остава истински секссимвол и живее предимно в САЩ.

Доня Перфекта Албарасин бе изиграна по един чудесен начин от опитната актриса Консуело Лусардо. Тя може да се похвали с повече от 50 роли в киното, театъра и телевизията.

Спомняте ли си злата Илуминада? Нейният образ бе пресъздаден на малкия екран от Ана Мария Ойос. След дълго отсъствие от публичността, през 2015 година тя участва в колумбийската версия на „Като две капки вода“. Има голямо семейство с четири деца.

Няма как да не помните и малките близнаци Фелипе и Дуван. Те бяха изпълнявани от братята Матео и Сантяго Рудас. За тях това бе дебют в телевизията, при това – доста успешен. Днес те са разделени, като единият живее в Буенос Айрес, докато другият остана в родната си Колумбия. В 2003 година се снимат заедно във филм, но като цяло те не продължиха да търсят активно актьорска кариера.

Хорхе Енрике Абейо е актьорът, който изигра ролята на Димас Пантоха. Истински известен обаче той става с известния сериал „Грозната Бети“. Продължава да се снима и до днес в различни продукции.

Сигурно помните Амадор – съпругът на Алисия Гуардиола, който се представи за мъртъв, но всъщност не беше. Неговата роля бе поета от Данило Сантос. През 2006 година той влезе за кратко и в политиката.

Йоландита Монхе бе Айде, сестрата на Амадор и Диего, която пееше. Тя има успешна музикална кариера и няколко албума зад гърба си.