Кирил Петков и Линда – една красива любов

Няма да е пресилено да кажем, че служебният министър на икономиката Кирил Петков е един от най-харесваните български политици в момента. Въпреки скандала около него, свързан с канадското му гражданство, младият възпитаник на “Харвард” е харесван от много българи заради работата си в служебното правителство.

Неговата съпруга Линда пък е канадка от плът и кръв. В България тя се прочу с участието си в кулинарното риалити “Мастършеф”, където остави отлични впечатления с уменията си в кухнята. Линда участва в един от скорошните сезони на предаването и бе една от любимките на публиката.

Тя успя да шашне журито с безглутенова здравословна торта “Гараш”, а за рецептата си дори получи една от златните престилки.

За съжаление на Линда, тя отпадна в елиминациите на предаването и не успя да стигне финала. Канадката обаче доказа пред цяла България, че наистина умее да готви.

В момента Линда развива собствен бизнес в София. Тя има сладкарница в центъра на града, където приготвя всякакви вкусотии – торти, сладкиши, дори безглутенови козунаци.

Кирил Петков Линда

Кирил Петков и Линда са заедно от вече доста време – цели 21 години. Двамата имат голямо семейство, защото имат и три дъщери. Самата Линда споделя, че децата ѝ са една от водещите причини тя да се ориентира към по-здравословната храна. В къщата на икономическия министър се яде без глутен, тъй като всички страдат от непоносимост към глутена.

Кирил Петков Линда

По време на участието си в “Мастършеф” Линда показа, че умее да говори отличен български език. На този етап семейството остава да живее в България, въпреки далеч по-уредения живот, който може да им предложи Канада. Предстои и да видим дали Кирил Петков няма да започне да участва по-активно в българската политика. В момента той се радва на отличен рейтинг, а много хора дори го призовават да направи собствена партия. Засега обаче той не издава дали има подобни планове за бъдещето си.