Вижте в каква страхотна млада дама се превърна малката Дивна (СНИМКИ)

Младата певица Дивна реши окончателно да скъса с имиджа на добро момиче, който поддържаше досега. Талантливата русенка тотално смени стайлинга, като днес тя показва далеч повече сексапил и еротика, сравнено с времето отпреди няколко години.

Това личи от снимките, които Дивна качва в социалните мрежи. На някои от тях тя залага на секси къси рокли, предизвикателни мрежести чорапи и минижупи. Изпълнителката не пести средства по отношение на своя външен вид, залагайки на различни разкрасителни процедури, за да изглежда възможно най-добре.

Това е напълно е нормално, разбира се. В световен мащаб също няма как да пробиеш на сцената, ако не се поддържаш възможно най-добре. Дълго време Дивна залагаше на имиджа на малко и невинно момиченце, но сега тя изглежда доста повече като секси млада дама.

Някои от феновете ѝ не одобряват новия ѝ външен вид, казвайки, че им липсва „старата Дивна“. По всичко обаче изглежда, че поне на този етап тя няма намерение да се връща към стария си имидж.

Дивна
Днес Дивна изглежда много по-предизвикателно

Днес Дивна отново е на сцената и прави музика, след като през 2019 година тя преживя тежък инцидент. Тогава певицата претърпя автомобилна катастрофа, а нейната приятелка Кристин пострада тежко. Тогава Дивна изпадна в дълбока депресия и месеци наред не се появяваше в публичното пространство.

Дивна
Новата визия на Дивна