ДЪЩЕРЯТА НА САШО КАДИЕВ ЗАПРИЛИЧА ИЗЦЯЛО НА НЕГО (СНИМКА)

Кати, малката дъщеря на актьора и ТВ водещ Александър Кадиев, вече изглежда изцяло като негово копие, забелязаха бдителните репортери на „Площада“.

Сладураната Кати е на вече 5 години и е най-голямата радост на известния ѝ татко. Сашко, който е запален геймър, вече се опитва да я научи да играе на любимите му компютърни игри. Понякога обаче Кати е толкова палава и пъргава, че баща ѝ вече я гласи за акробатка. Малката девойка дотолкова обича да си измисля собствени хореографии, че вече са ѝ купили воали за въздушна акробатика.

Другата голяма радост на Кати е да готви заедно с баба си – Катето Евро. Не е тайна, че популярната актриса е запален кулинар. Имаше време, когато тя дори водеше собствено готварско предаване по телевизията. На този етап Кати проявява и артистичност на актриса, а в семейството ѝ се надяват, че тя може да поеме по пътя на баба си и татко си.

Близки до Сашо Кадиев вече коментират, че малкото момиче буквално му е одрало кожата. А вие как мислите – прилича ли наистина Кати на своя известен татко?