Дъщерята на Гала показа голо дупе

Дъщерята на Гала Мари Константин все по-осезаемо върви към момента, в който ще надмине своята майка по популярност. Младата девойка е сред най-големите инфлуенсъри у нас, като хиляди хора я следват в социалните мрежи.

Мари Константин отново успя да предизвика реакциите на последователите си, показвайки страхотно тяло. Тя пусна снимка, където се намира в планината, но е само по долно бельо. Това показва супер стегнатото ѝ дупе и дългите ѝ крака – мечта за всеки мъж.

През това лято Мари Константин се сблъска с някои предизвикателства в личен план, тъй като тя за втори път се разболя от Ковид-19. За щастие, всичко мина добре и момичето успя да се възстанови успешно от коварното заболяване.

А от снимката ѝ в интернет пространството виждаме, че в момента тя изглежда повече от добре. Скоро след това тя инициира и разговор с феновете си в Инстаграм. Попитана дали смята, че е известна само заради майка си, Мари Константин отговори, че има популярност защото е умна, забавна, отговорна, креативна и общителна. Тя призна, че преживява тежко всеки един негативен коментар, който получава в интернет.

Мари Константин
Стегнатото дупе и дългите крака на Мари Константин