Мария Игнатова се омъжи – честито! Вижте каква прекрасна булка е (СНИМКИ)

Прекрасна новина видяхме в Инстаграм-профила на чаровната тв водеща Мария Игнатова . Симпатичната блондинка и културният антрополог Ивайло „Нойзи“ Цветков са сключили брак през уикенда, а благата вест съобщи самата щастлива булка в социалните мрежи.

Двамата са се венчали в село Житен, става ясно от публикация на Мария в социалната мрежа Instagram със снимки от щастливия момент .

Мария Игнатова сватба

Снимки: Инстаграм

Под публикацията на Мария само за няколко минути се появиха десетки честитки. Всички от фамилия Халваджиян побързаха да поздравят колежката си от „Господарите“, а най-шеговит беше Бебо. Синът на Маги Халваджиян в типичен шеговит стил написа под сватбените снимки на двойката „Е, това ескалира бързо!“.

Мария Игнатова се омъжи

Мария Игнатова навърши 42 години на 26 септември. Макар водещата да не разкрива точната дата, почитателите й предполагат, че с Нойзи са се венчали именно на рождения й ден. Двойката криеше дълго отношенията си, докато Мария не я афишира с няколко снимки в социалните мрежи. Слуховете за годеж отдавна се тиражират в изданията.

Мария Игнатова булка

От тях се вижда и, че булката не е заложила на класиката, а избрала рокля в крак с модните тенденции в нежен бледорозов нюанс, която ѝ стои безупречно.