Асен Василев: Говорих лично с Крум Зарков от БСП и Мика Зайкова от ИТН. Разрешение от ръководството на партиите им ли е трябвало да имат?

Асен Василев отговори на Слави Трифонов и Корнелия Нинова, които заявиха, че не са водили разговори с „Продължаваме промянат“.

„Аз съм изненадан, че някои партии трябва да дадат санкция на ръководството, за да може техни членове да могат да си говорят с хора от други партии. Ние си говорим с хора, които сме намерили за смислени. Разговорите са чисто приятелски и на техническо ниво. Не са партийно ангажирани“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме Промяната“. Той добави, че лично е провел разговор с Крум Зарков от БСП и с Мика Зайкова от „Има такъв народ“, както и с други хора от партията на Трифонов.

Не мисля, че е нужно да се дава санкция от централното ръководство, за да се водят разговори с нас. Последно съм се срещал с Крум Зарков от БСП и Мика Зайкова от „Има такъв народ“, разкри в ефира на NOVA NEWS Асен Василев от ПП „Продължаваме Промяната“.

Така той отговори на въпрос на водещия във връзка с твърденията на Слави Трифонов от ИТН и Корнелия Нинова и ИБ на БСП, че не е имало разговори на ПП „ПП“ с ИТН и БСП.