Гери Малкоданска показа бременното коремче – нежна и красива! (Снимка)

Както ви информирахме в „За Жената“, нова екзотична красавица замени бременните Гери Малкоданска и Никол Станкулова като синоптичка в Нова телевизия. И докато до момента никоя от двете красавици на медията не бе се показвала бременна, сега Малкоданска направи изключение и пусна кадър, на който определено коремчето си личи .

Припомняме, че тя не говори публично за втората си бременност , но пак в социалните мрежи в началото на лятото съобщи, че чака момче.

Още тогава стана ясно, че тя прекратява редовните си изяви в студиото на „На кафе”, където беше панелист. За сметка на това обаче водещата на прогнозата за времето на Нова тв се е уредила с още по-сладка длъжност. Тя и мъжът й Алекс Ковачев, който е интериорен дизайнер, вече ще се грижат за декорацията на студиото.

Очаква се Гери Малкоданска да роди най-късно около Нова година и да се завърне на работа най-рано след година – за следващия есенен тв сезон.

Гери Малкоданска коремче

За първи път Гери обаче показва корема си, но това със сигурност няма да направи така отчетливо другата синоптичка Никол Станкулова.

Тя също упорито крие новината, че ще става майка и само веднъж се издаде, че ще става майка за втори път.