Симона Загорова призна тъжната истина за бащата на детето си (Снимки)

След като плъзнаха всякакви слухове относно отношенията между Симона Загорова и бащата на дъщеря й , Даниел Милушев , ето че дъщерята на Глория реши сама да разкрие истината и да спре спекулациите, при това в национален ефир.

Припомняме, че малката Галина се появи на бял свят през февруари и оттогава слуховете за проблеми в семейството не са секвали. За съжаление те се оказаха верни и известната певица призна, че е разделена с бащата на детето си.

Тя направи и още куп разкрития за личния си живот в предаването на Петя Дикова.

Симона и Даниел

„С Даниел приключихме нашите любовни отношения, но все пак сме родители на Галина и това е най-важното в случая. Аз и моето семействто, както той и неговото семейство, ще участваме в отглеждането на Галина, за да не е ощетена по някакъв начин. Това, което се е случило между нас няма никакво значение. Важното е да е всичко да бъде наред за нея“, заяви тя.

Глория била против връзката на дъщеря си с нереализирания младеж. Въпреки всичко Симона се противопоставила и продължила да се среща с него, а не след дълго и забременяла. Тези месеци се оказали изключително трудни за Глория, тъй като Симона вършела глупост след глупост.

Симона Загорова бременност

Съграждани на Даниел от Доспат издават, че той е мързелив и не е успял да завърши висшето си образование. Няколко месеца лежи на издръжката на певицата, а когато се наложило вече да работи, започнали проблемите със Симона. Тя най-накрая е прогледнала и се е извинила на майка си, че не я е послушала по-рано.

Глория семейство

Не съжалява за появата на дъщеря си, която е кръстена на Глория. За отглеждането на бебето помагат всички – няколко дни в седмицата Глория, бабата на Симона, както и свекърва й. Симона призна, че от зачеването била убедена, че ще има момиче и точно така станало.

Глория и Галина