Изгонена от „Фермата“ разплака тв водеща

Красимира Дамянова, която преживя тежка загуба на Арената във „Фермата“ 7, разплака водещата на бТВ Петя Дикова. Режисьорката сподели, че има мечта да осинови дете, но не знае дали властите ще й позволят, защото е сама и няма партньор до себе си.

Осиновяването била една от каузите, която Красимира искала да пропагандира в предаването. Припомняме, че след скандал с баща си, тя напуска дома си едва на 17 години и преживява трудни моменти, като на два пъти остава буквално на улицата. Говорейки за мечтата си, Красимира се просълзи, а веднага след нея и Дикова пусна сълза.

„Моите хормони още бушуват“, оправда се водещата, която пожела на поредната излязла от „Фермата“ да си помечтае за детенце на Коледа и й обеща, че и тя ще мисли за нея.

Дамянова не успя за вземе нито една точка в битките и напусна риалитито. Режисьорката падна драматично с 0 на 15 от водачката на камион Живка Ролева, която демонстрира превъзходство във всички изпитания. Елиминационният дуел стартира в петък с остри думи между съперничките. Пред всички Красимира обяви конкурентката си за „лицемерка с хората във фермата“.

Ядосана, Живка моментално я парира.

„Заради глупавата й постъпка да ме нарече по този начин, няма да й дам нито една точка!“, закани се тя.

Амбициозната участничка показа, че е силна не само на думи. В първата битка Живка скоростно нави въже около буре, въртящо се като макара, докато опонентката й оплете връвта и не успя да се измъкне от собствената си примка. Във втория сблъсък водачката на камион отново беше по-бърза – този път в стрелбата с чувалчета, пълни с пясък. С две победи и психологическо предимство, тя продължи уверена към целта в събота.

В поредното изпитание участничките трябваше да се спуснат по вертикален тунел, да разгледат и запомнят символите на дъното му, отново да се изкачат до върха и да ги подредят. Останала без сили, Красимира се предаде на финалната права, а Живка спечели още една победа. Тя беше по-ловка, но и с по-голям късмет в класическото „Електродомино“, в което конкурентките бяха подложени на леки токови удари.

Единствено в последната битка Живка за миг загуби почва под краката си – олюля се върху гредата, поставена над басейн и падна във водата с кобилица и менци на рамо. Макар й мокра от главата до петите, тя бързо се съвзе, продължи напред и отново се оказа по-бърза от съперничката си.

На финала заслужено триумфира, а водещият Андрей Арнаудов я обяви за Терминатор. Във всички изпитания Живка беше по-координирана, с видимо по-висок дух и с по-голямо самочувствие. Въпреки тежкото поражение, Красимира не се оттегли сломена.

„Във „Фермата“ спечелих много приятели, които знам, че ще видя и извън предаването. Тръгвам си с високо вдигната глава“, заяви режисьорката, която завинаги загуби шанса да се бори за голямата награда от 100 000 лева, пише Хотнюз.