Благороден жест: Емилия поема разходите по погребението на Денис Теофиков (Снимки)

Потресената от ненавременната смърт на 21-годишния тийн-идол Денис Теофиков поп фолк гилдия откликна със съпричастност след новината за инцидента, който сложи край на живота на певеца. Стотици бяха постовете и думите на съчувствие към близките на Денис от страна на негови колеги, музиканти и почитатели.

Социалните мрежи буквално преляха от жалейки, което доказва какъв огромен талант е притежавало това момче.

И макар стотици колеги изказаха съболезнования на семейството, само една певица е взела най-адекватното решение в конкретната ситуация. Става въпрос за Емилия и съпругът й Жорж Башур, които подават ръка на семейството в тези трудни времена и са се нагърбили финансово върху цялото погребение на младежа , предават от lupa.bg.

 

Семейството на Денис не е молило за помощ, но пък за никого не е тайна, че не са заможни. Емилия и Башур сами предложили помощта си, предаде агенция БЛИЦ. Това е най-малкото, което могат да направят, предвид факта, че певицата прави фурор с дуетите си с Денис.

„Когато един млад човек си отиде, думите са излишни. Съболезнования към цялото семейство. Почивай в мир, Денис“, написа Емилия в социалните мрежи. Тя е певицата, която е имала най-многобройни срещи с него. Двамата бележат огромен успех с двата си дуета „Акула“ и „Тръгвай си“, с които поставят рекорд по гледане в youtube.

Денис и Емилия са подготвяли и трети дует. Те дори са заснели видеоклип, но след фаталния край не е сигурна съдбата на проекта и дали някога ще види бял свят.

 

Поклонението на Денис Теофиков ще бъде на 29 октомври от 12 часа в Централни софийски гробища.