Появи се скандален кадър от „Игри на волята“! Нагло бутат Мани към финала!

Снощи зрителите станаха свидетели на една от най-оспорваните елиминационни битки между съплеменници в третия сезон на „Игри на волята: България“. В крайна сметка Мани взе поредна победа в елиминационна битка и за изненада на всички отстрани един от най-големите си врагове в племето и един от най-силните играчи – Стоян.

Хората обаче са крайно разочаровани от предаването. Според огромна част от зрителите то е нагласено така, че Мани да бъде изтикана до финала. Коментарите под снощното отпадане на Стоян са унищожителни и обвиняват продукцията в некоректност. Появи се и скандален кадър, който можете да видите в прикаченото видео.

„Димо говори за чест и достойнство, а точно сега се подиграхте с тези качества на Стоян, поне от годините му да имахте срам. Пълен резил за продукциията и се надявам да няма следващ сезон“, коментира зрител във Фейсбук.

Ето и мнението на Атанас Бойков:

Като създател на подобно съдържание (дори и в много по-малки размери), съм бесен, че продукция от такова ниво си позволява подобна намеса в развитието на играта на участниците си.

За мен това е крайно недопустимо, нелоялно, неправилно и грешно! Това е подигравка с усилията на участниците!

Очаквам да видя отговора им за това видео (ако изобщо има такъв). Миналия сезон гледахме подобен сценарий с един пъзел, но тук е още по-нагло!

И само ще добавя един стар лаф: когато е голямо и сиво като слон, мирише като слон, стъпва като слон, има хобот, значи най вероятно е слон…