Иванчевa показа бебето и разкри кой ѝ дал пари да роди (СНИМKA)

Приятели, моята най-голяма мечта се сбъдна. Имам прекрасен син Валентин-Александър. Това написа във „Фейсбук“ бившата кметица на столичния жк „Младост“ Десислава Иванчева, която роди преди дни.

Щастливата майка показа снимки с бебето, а освен това и разкри, че „дама, българка, живееща в чужбина“, й е помогнала финансово за ин-витро процедурата, в резултат на която сбъдва мечтата си за дете.

Oще от публикацията на Иванчева:

„Бог чу молитвите ми и въпреки всички изпитания, препятствия и репресии, на които бях подложена, станах майка на прекрасно момченце.

Във вселената има баланс – животът ме сблъска челно с много лошотия и зли хора, готови на всичко, в името на пари и кариера, да смачкат хора, като мен и Биляна, да съсипват човешки съдби, каузи и мечти.

Но с мен останаха силни и добри хора, които не ме изоставиха въпреки всичко. Появи се и една дама, българка, живееща в чужбина, която ми помогна финансово за ин-витро процедурата, в резултат на която аз сбъданх мечтата си за бебче!

Утре (петък) с моето бебенце ни предстои да бъдем изписани от Майчин дом към 14ч и да се приберем вкъщи.

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ МОИ ПРИЯТЕЛИ, ЧЕ СА ДО МЕН И В ХУБАВИ И ЛОШИ МОМЕНТИ! БЛАГОДАРЯ И НА ВСИЧКИ ХОРА, КОИТО НИТО ЗА МИГ НЕ СЕ УСЪМНИХА В НЕВИННОСТТА МИ, ПОДКРЕПЯТ МЕ И НЕ МЕ ЗАБРАВЯТ!“.