Мария се омъжи за трети път – честито! (СНИМКИ)

Три за щастие! Явно това е мотото на поп фолк-дивата Мария , поне що се отнася за брака. Снощи миньончето от Стара Загора стана „госпожа“ за трети път на тайна церемония , на която присъстваха само най-близките до младото семейство хора.

Въпреки това още вчера циркулираха слухове, че нещо ще се случва вечерта, както вече писахме в „За Жената“.

Мария брак

Късно снощи певицата пусна свои снимки в инстаграм, с които удостовери, че вече отново е семейна жена . Любимият на изпълнителката се казва Мирослав Соколов . Миньончето от Стара Загора е взело вече официално фамилията на настоящия си мъж. По лична карта досега певицата се водеше като Мария Панайотова Кирова.

Мария и Мирослав сватба

Любимият ѝ ocтaви двe дeцa и жена зaрaди нeя. Съпругата на Мирослав – Вая, най-накрая се е съгласила да се разведат по взаимно съгласие. Преди време, самата Вая отрече за развод с мъжа си, но впоследствие явно е променила решението си.

Мария имa двa брaкa зaд гърбa cи – c Димитър Aндoнoв и Хриcтиян Гущeрoв. За сватбената церемония фолкпевицата бе избрала рокля на цветя, а Мирослав бяла риза.

Мария рокля сватба

Мария сватба

Двамата се запознават в заведение, а връзката им прераства в бурна любов за кратко време. Дъщерята на Мария от първия брак – Марая, цяло лято дружеше с двете деца на Мирослав – момче и момиче. Децата пускаха клипове в нета, на които са постоянно заедно, дори празнуват рождения ден на Марая.

Ето още малко снимки от церемонията и сватбената украса:

Мария булка

Мария сватбена украса

Мария украса сватба