На 14 години почина Алекс Недков

Скръбна вест съобщиха от ФК София спорт.

Футболният талант Александър Анатолиев Недков си отиде твърде рано от този свят. 14-годишният Алекс е загуби тежката битка, която водеше от 2019 г.

Черната вест долетя от школата на ФК София спорт, където той тренираше преди да бъде диагностициран с остра лимфобластна левкемия, предаде Блиц.

„Скъпо момче, дано онзи свят ти донесе повече радост и щастие!
Несправедливо е такива уникални деца като теб да не са част от нас вече.
Ти ще останеш завинаги в сърцата ни като пример за боен дух, желание и страст.
Ще те помним с доброто ти и голямо сърце и ще се надяваме, че отново някога ще играем заедно футбол и ще се забавляваме!Мило момче, почивай в мир и да е светъл пътят ти!
Вечно ще те обичаме!

ФК София спорт в лицето на треньори, играчи, родители и ръководство изказваме най-искрени съболезнования на семейството на Алекс Недков!“, написаха от столичната футболна академия в страницата си във „Фейсбук“.

преди време Алекс сбъдна една от мечтите си – да се докосне до любимия си ЦСКА. Недков беше специален гост в една от тренировките на „армейците“ и страшно много се развълнува, след като имаше възможност да бъде при отбора в Панчарево.

Кондиционният треньор Кирил Динчев пък организира търг с фланелки, набирайки финансови средства за лечението на Алекс. Кирил Десподов също подаде ръка на семейството на детето в трудния момент. За жалост обаче Алекс вече е ангел…

Мир на душата му!