Знаете ли правилото на 20-те минути? Ще и помогне да подобрите здравето си и да станете по-богати

Правилото за 20-те минути се базира на съвсем елементарна психологическа нагласа. Според нея за 20 минути ние може да понесем или направим каквото и да е действие, било то и противно на волята ни.

Това е наистина ефективен начин да се преборим с мързела и да повишим мотивацията си. Ето как да го използвате целесъобразно за улесняване и подобряване на собственото си ежедневие.

Занимавайте с какъвто и да било спорт само по 20 минути на ден и няма да има причина да се безпокоите за собственото си здраве. Вслушвайте се във вътрешния си глас по 20 минути на ден и си водете записки, и никога няма да страдате от липса творчески на идеи.

Отделяйте по 20 минути на ден за подреждане и чистене и неусетно ще станете по-организирани. Ако четете книга само по 20 минути на ден, това ще предотврати преждевременното стареене на мозъчните клетки и ще подобри паметта ви.

Ако отделяте по 20 минути на ден, за да поговорите с близък човек, няма да има защо да се притеснявате, че ще развалите отношенията си.

Концентрирайте вниманието си в една точка по 20 минути на ден, опитвайки да изключите мислите си и никога няма да ви липсва спокойствие. Когато ежедневно отделяте по 20 минути за кратка почивка, няма да изпаднете в състояние на преумора.