Тамара Глоба: Реки от пари потичат през април към зодиите, които…

Напътствията на Тамара Глоба в хороскопа й за месец април ще ви помогнат отрано да разберете за задаващите се трудни житейски периоди и да ги преживеете по-лесно.

Астроложката е готова с прогнозата си за първия пролетен месец, така че спокойно може да планирате предстоящите дни много по-продуктивно и да се настроите за успех.

Водният тигър предпочита тези, които обичат приключенията, казва тя. Трябва обаче да се подготвите предварително и за техните възможни последици.

Глоба отбелязва, че благоприятните дни за април ще бъдат концентрирани във втората част на месеца – 15, 21-24 и 27-ми. И добавя, че не трябва да забравяте и за неблагоприятните, които са се струпали през първата декада – 4, 8 и 9. В този период е по-добре да не се захващате с важни дела.

По отношение на финансите и кариерата, Водният тигър предпочита тези, които имат собствен бизнес. В тази връзка Тамара Глоба уверява, че през април предприемчивите и инициативни хора ще се радват на невиждан финансов успех.

Тези, които търсят печеливши партньори или покровители, най-накрая ще успеят да ги намерят и да сключат важни сделки.

През първия пролетен месец всички ще трябва да бъдат много внимателни с финансовите операции, в противен случай нещата могат да приключат със сериозни парични загуби.

В здравословен план, през април хората често страдат от настинки, тъй като имунната система е отслабена след зимния период.

На мъжете Глоба препоръчва да намалят алкохола, а на жените – да се съсредоточат върху духовните практики. Някои здравословните проблеми могат да бъдат резултат от пътувания извън града. Затова – или ги отложете за по-топъл период, или се обличайте по-добре.

Ето и съветите на Тамара Глоба към всеки знак от Зодиака:

Овен

Очаквайте промени към по-добро. Нещо ново и интересно е на път да замени отвратителната рутина и сивотата. Тези промени значително ще подобрят финансовото ви положение.

Телец

Очакват ви много изпитания през април. От изключителна важност е да се контролирате и да запазите ума си ясен.

Да се ​​поддадете на емоциите е лоша идея. Въпреки това, не се страхувайте от романтична връзка. В това отношение всичко ще  бъде наред. Половинката ви определено ще ви помогне да се справите с трудностите.

Близнаци

Неувереността е нещото, което може да помрачи дори най-успешните ви дни. Но именно това качество ви позволява бързо да напредвате в кариерата и да придобиете така желаната финансова независимост.

Увереността също е важна, защото през април необвързаните ги очакват романтични запознанства.

Рак

Представителите на този знак са прагматици, но в някои случаи рискът и опитите за промяна на обичайния начин на живот могат само да са от полза. На работното място е важно да сте отговорни.

Лъв

През целия месец ще бъдете вглъбени в себе си. Има голяма вероятност да смените работното си място.

Ако сте във връзка, е напълно възможно да пожелаете тя да премине на следващо ниво и да сключите брак.

Дева

През април представителите на този знак ще бъдат съсредоточени върху личностното израстване. Инициативата е прекрасна, но няма да е излишно да помолите за помощ, ако все още имате нужда от нея. Не се опитвайте да надскачате себе си!

Везни

Адаптивността и житейският опит ще ви помогнат да намерите изход дори от най-трудната ситуация. Не отказвайте съветите на околните, въпреки че през през този период е по-добре да разчитате само на себе си и на собствената си интуиция.

На работа всичко ще върви по план. В личния живот е по-добре да гледате само напред.

Скорпион

Ако разберете какво точно ви пречи да се движите напред, април обещава да бъде много успешен. На работа всичко ще е стабилно, което ще ви позволи да си направите далечни планове. Доверието в семейството ще се превърне в много необходимата подкрепа.

Стрелец

Ако нещо не ви устройва – време е да го промените. Това се отнася както за работата, така и за личния живот. Егоизмът и самоизолацията ще доведат до излишни конфликти.

Козирог

Постигането на успех в най-любимото занимание винаги е само половината от битката. Важно е да успеете да съхраните резултата. А в това ще ви помогнат на активността и благоразумието.

Необвързаните представители на знака ще могат лесно да завържат романтични запознанства.

Водолей

Емоционалните представители на този знак ще могат да запазят душевния си покой дори въпреки вълните от сменящи се едно след друго събития.

Необходимо е да опитате да намерите компромис, за да избегнете ненужни конфликти. Това се отнася за всички сфери на живота.

Риби

Сега не е моментът да живеете в миналото. Струва си да насочите погледа си към бъдещето, преди всичко да се превърне в неприятни инциденти. Хората неслучайно са казали, че всяко действие се връща като бумеранг.

За да не загубите нищо, трябва да контролирате емоциите и чувствата си. Важно е да се контролирате както в работата, така и вкъщи.