Искрено и лично с Емилия пред Петя Дикова

Една от най-обичаните поп фолк-певици, Емилия , бе специален гост в предаването на Петя Дикова. Тя призна, че за нея този Великден е особено специален, защото през февруари стана майка за трети път – на момиченце, което кръсти на съпруга си Жорж Башур – Жоржина.

Навръх Великден звезда направи много  разтърсващи лични признания , които я разплакаха, успяха да разплачат и водещата Петя Дикова.

“Минахме пред труден период заради пандемията и затова искам да пожелая на всички здраве, то е най-важното, без него нищо не се случва”, сподели Емилия и разкри защо е кръстила дъщеричката си Жоржина.

“Всъщност Жорж искаше да я кръстим Емилия – на мен и на майка му, но преценихме, че три Емилии в едно семейство стават много.

Спорили сме дълго за името и един ден, съвсем спонтанно, събуждайки се сутринта, аз го попитах: “Харесва ли ти името Жоржина? Отначало той се замисли. Настана едно мълчание. И след това от този момент нататък ние започнахме да си я наричаме така.

Емилия при Петя Дикова

Стана ми много приятно, защото той е мъжът, който наистина заслужава да кръстя дете на него. Не само защото ме обича и имаме огромна любов, и уважение. Горда съм, че си кръстих детето на баща, който наистина заслужава! Малко е странно да говоря така за мъжа си, защото вероятно всяка жена би говорила така за половинката си, но аз съм вече на една такава възраст, в която мога да оценя кога мога да кажа нещо подобно и кога да замълча.”

На въпрос как е разбрала, че именно Жорж Башур е този специален човек за нея, Емилия отвърна така: “От една постъпка!”, а продължението на историята развълнува всичките й фенове.

Емилия след раждането

“Една единствена постъпка ми беше нужна, за да разбера, че той е мъж с главно “М”. Той държи на думата си, което вече при много от мъжете го няма за съжаление. Видях се до него като жена, която повече няма да се влюби в друг, няма да хареса друг. Той е много грижовен. Страхотен джентълмен. Човек, който ще си даде всичко, което има, само и само ние да се чувстваме добре, децата да са добре. Мисля, че всеки един баща трябва да бъде такъв. Това за мен е безценно!”

Любопитна подробност, която със сигурност ще провокира много коментари, е, че след като роди за трети път, Емилия все още не е възвърнала предишните си килограми, но и не спазва диети. “Нищо не спазвам, никакви режими. Грижа се изцяло за Жоржина, кърмя я. С Жорж сме изключително грижовни и отдадени родители.”

Никога не съм се страхувала, че някой може да ми вземе мястото. Имала съм страхове само да не си загубя гласа. Не съм от тези, които си броят годините, не се самосъжалявам. С всеки изминал ден се чувствам по-силна, по-уверена, по-щастлива. Това е златния ми период. Като по-млада не съм се чувствала толкова силна, не съм имала такава увереност и самочувствие в себе си. Сега знам къде мога и къде не.

Все още плача често, хормоните бушуват в мен. Историята е дълга… когато катастрофирахме и ни се случи тази ужасна трагедия, много искахме да ни се случи нещо хубаво. Тогава Жорж предприе тази стъпка – да подпишем. След това много искахме да си имаме дете. Не се получиха нещата. Даже лекари ни казаха, че не може да се случи.. Приех го нормално, още повече след този преживян стрес. Не ни беше фикс идея. И точно когато се бяхме отказали, в един хубав и слънчев ден разбрах, че съм бременна. Дойде като гръм от ясно небе. Много се развълнувахме”, връща с трепет лентата назад певицата.