Кръщелник на Ванга говори за предсказания за нова болест в годината на петте двойки

Според предсказанията на прорицателя Ванга, годината на петте двойки ще донесе на света много нови събития и изпитания, включително опасни заболявания. Въпреки че много скептици не вярват на думите й, но, съдейки по наличните факти, голяма част от предсказаното й вече се сбъдна.

За какво предупреждава Ванга в годината на петте двойки

Слепият ясновидец предсказал катастрофа, която ще се случи в годината на петте двойки. Ще има повратни моменти в живота на цялото човечество.

„В годината на петте двойки ще бъде трудно за всички, дори за тези, които никога не са били болни. Пет двойки ще се сближат, ще дойде дълъг безнадежден ден ”, казва прогнозата на Ванга.

Освен това заплахата за мира може да дойде от изток. Много преводачи смятат, че речта засяга Китай. Ванга говори и за сближаването на страните, които са разделени от „голяма вода“.

Според ясновидеца изменението на климата ще продължи и през 2022 г., което може да доведе до сериозни природни бедствия. Ясновидката видя, че ходът на историята ще се промени драстично.

Прогнозата също така казва, че човечеството ще се сблъска с ужасна болест, която ще погълне целия свят. Преди това тя вече беше предсказала появата на нов вирус, най-вероятно това беше коронавирус.

Предсказанието на Ванга казва, че човечеството е застрашено от ужасна болест, която ще дойде от Сибир. Предполага се, че това неизвестно заболяване е много по-лошо от коронавирусната инфекция. В същото време се говореше, че болестта ще отнеме много животи, а лекарите няма да могат да окажат никаква помощ. Разработването на ваксина ще отнеме повече от година.

Според ясновидката мнозина ще полудеят и само онези, които вярват, ще могат да оцелеят. Всичко казано вече се сбъдна, дори и фактът, че мнозина полудяха, защото поради covid ограниченията мнозина имаха психични проблеми.

Това, което Ванга пророкува за ужасна болест

Сергей Косторной, който твърди, че е кръщелник на Ванга и знае как да тълкува нейните пророчества, каза, че си спомня какво е казал починалата за тежки заболявания. Според мъжа ясновидката не е посочила точно каква болест ще е и в разговор с нея е преминал през много възможни варианти, но едра шарка се е оказала окончателната. Сергей Косторной си спомни това, след като светът беше развълнуван от новината за нова болест – маймунската шарка.

Броят на регистрираните случаи на това заболяване се увеличава всеки ден и постепенно започва да се разпространява в различни страни. Според ясновидката тя ще бъде изпратена на хората за наказание и това ще се случи точно в годината на петте двойки. Колкото до външния му вид, тя посочи юг.

За политическата ситуация ясновидката каза само:

„Двете страни ще се обединят, но Русия няма да се страхува“.

Всеки има право да прецени дали да му вярва в казаното от гледача или не, защото има много скептици, които смятат, че всичко това е измислица и фалшификация.