Нели Хаджийска се стопи до неузнаваемост за няма и месец! Като манекенка е (Снимки)

Симпатичната пухкава водеща на „Търси се“ по бТВ, Нели Хаджийска, порази с коренна промяна феновете си във Фейсбук. На последните снимки, които водещата публикува в профила си, я виждаме драстично отслабнала. Сега бившата пухкавелка разкри специалната диета, която й помага да се отърве от излишните килограми и то само за месец, разказва сайтът „За Жената“.

Хаджийска разкри неподозирана рецепта, която е открила наскоро и благодарение на нея вече се побира в мечтаните дрехи, които преди това не е смеела да облече.

Нели Хаджийска

Ето какво споделя тя в социалните мрежи с последователите си:

„Всички, които ме познават отблизо, знаят за моята изключителна страст към модата.

Следя всякакви приложения, сайтове, магазини, нови колекции. Чета, интересувам се. Роклите са голяма моя любов, о чантите, и ах обувките….

Аз съм от жените, които изразяват себе си, чрез дрехата… Луда съм, луда!

Общувам с дрехите си, пазя ги, говоря им…нося ги с истинско щастие …може веднъж да сложа някоя рокля, но да я помня дълго! след това подарявам или предавам нататък в групите за модни находки

Виж и това:  Помните ли трагично загиналата преди 23 години певица Румяна? Днес щеше да е горда…

При мен обаче никога не става въпрос просто за дреха. Винаги има някаква специална емоция. Така е и в случая с дамата, за която искам да Ви разкажа…

Paulla Kay или просто Поли, чиято модна страница G7London открих уж случайно, още зимата.

Поръчах си едно от най-уникалните палта, които съм носила…които тук, на наша територия просто няма къде и как да намериш.

После започнахме да общуваме. Поли, като мен е с автоимунно заболяване, което лекува алтернативно. Много чете, посещава семинари и точно тя ме запали по детокс програмата със селъри на Антъни Уилям. Всяка сутрин, на гладно се пие по 500 мл прясно изцеден сок от стъблата на селъри. Препоръчително е да се направи за период от 6 месеца, но аз го пия само от 1 месец и ефектите са невероятни. Още повече тонус, сияйна кожа, регулиран цикъл, нужда от по-малко сън…и още и още…

Та тази чудна Поли предлага невероятна услуга, чрез контактите си с фабрики по целия свят. Поли ми издирва определен мечтан модел рокля или обувка, който аз съм харесала на снимка, но не мога да намеря и поръчам тук за България.

И…намира начин до няколко седмици да пристигне при мен. Костюми, сетове, ризи, кимона…всичко може да открие и достави.

Благодарна съм, че се открихме, Поли! Вярвам, че това е само началото на едно дълго и вълнуващо пътешествие в света на модата и здравословния начин на живот, което ще споделяме заедно“, пише Нели Хаджийска. А кадрите, с които е подплатила разказа си, доказват силата на въпросната детокс-програма:

Виж и това:  28 пъти, когато младоженецът не можа да познае булката след сватбения грим (Снимки)

Нели Хаджийска рокля

Нели Хаджийска слаба