Певицата Виктория разчувства шеф Манчев

Певицата Виктория Георгиева, която миналата година представи България на Евровизия, спечели симпатиите на шеф Иван Манчев, но не с готвенето си, а с нещо съвсем друго, разказва Нова. Изпълнителката, наричана „българската Били Айлиш”, спечели симпатиите на взискателния създия на „Черешката на тортата” с отношението си към своите гости.

Виктория беше подготвила за останалите участници в предаването – все известни български певци, сложно италианско меню. Акцентите в него бяха лаймът и ягодите. Едно от ястията беше прясна паста. Вики събра гласовитите си гости в кухнята, за да ѝ помогнат в приготвянето ѝ.

Виж и това:  Кои предсказания на „Семейство Симпсън“ се сбъднаха?

Това наистина разчувства шеф Манчев, който похвали певицата. Той коментира, че това е чудесно социализиране на гостите и идеален начин те да се отпуснат и наистина да се забавляват. Иначе съдията на „Черешката на тортата” не спести критиките си към самото готвене и поднасяне на ястията. В края на предаването обаче той вече беше склонен на прости грешките на Виктория и да я похвали за младежкия подход в участието ѝ в предаването.