Костадин Ангелов втрещи Мира Иванова от Нова с твърдение за „мафиотски“ фамилии в ПП

Депутатът и бивш здравен министър от ГЕРБ Костадин Ангелов направи интересен коментар, който буквално втрещи водещите на Нова телевизия. Той гостува в студиото на сутрешния блок, за да заяви позицията на партията, че правителството трябва да падне и да се пристъпи към нови избори. Ангелов трябваше да отговори на въпрос защо ГЕРБ са оставили мафията да управлява ГКПП „Кап. Андреево”, както твърдят управляващите. Той обаче реши да заобиколи отговора, разказва Нова.

„Характерно за мафията е, че в нея има фамилии. Вижте фамилия Лорер – той е министър на иновациите, а жена му е шеф на кабинета на министерството на финансите. Мирослав Иванов е председател на парламента, а годеницита му Лена Бориславова е говорител на премиера”, заяви Ангелов.

„Извинявайте, ама това ли е мафията?!”, попита с недоумение водещата Мира Иванова, като подчерта,че става въпрос на административни държавни постове, които са максимално публични.

Виж и това:  МИРЧЕВ: “ЛУКОЙЛ НЕФТОХИМ“ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОД ОПЕРАТИВЕН КОНТРОЛ НА ДЪРЖАВАТА

„Ако по наше време се беше случило нещо подобно, от сутрин до вечер щяхте да се занимавате с това”, отвърна Костадин Ангелов. Водещите трябваше да прекратят разговора поради липса на време, затова така и представителят на ГЕРБ не каза нищо по темата „Кап. Андреево”.