Тежкото боледуване преобрази Сашка Васева – промяната е огромна (Снимки):

След страхотната новина, че вече е здрава, Сашка Васева нямаше търпение да се върне на сцената. Именно мисълта, че отново ще пее пред публика, бе движещата сила, която помогна да се възстанови успешно след тежката мозъчна операция, която претърпя в Германия.

Сега Дупнишката Мадона се появи на сцената на зала 1 на НДК след дългото отсъствие и множеството операции за отстранява на тумора. Голямата фолк легенда прекара почти година в лечение в Германия.

Певицата се чувства доста по-добре, макар видимо да е отслабнала и дори не прилича на себе си . Операциите и химиотерамията са я съсипали, но тя се надява отново да се вихри на сцената. И направи своята втора изява, след като през септември се показа на „Пирин фолк“.

Този път не беше седнала, имаше възможност да се поразходи из сцената, макар да не вижда и да й е нужен придружител. Поне успя да се задържи на крака, а аплодисментите я заредиха и ще й носят влага още дълго.

Тя бе поканена на благотворителен концерт и съответно частно парти на голяма фирма, която се грижи за усмивките на своите пациенти. На сцената освен Сашка се качиха още Емилия, Веселин Маринов, Дичо, Рут Колева и т.н.

Откроиха се и много други шоу звезди, които не са част от музикалния свят – Мария Силвестър, Наталия Симеонова, Александър Кадиев, Катето Евро и др.