5 зодии, които са сродни души за Стрелеца

Всяка зодия има своите зодиакални съвместимости в любовта. В периода на Стрелеца, който започва от 23 ноември и завършва на 21 декември, е време да видим кои са най-съвместимите с него знаци в зодиака. Това са въздушните и огнените знаци Близнаци, Везни и Водолей. Те са истински сродни души на Стрелеца. Овенът, Лъвът и Стрелецът пък изваждат по-дивата и луда страна на Стрелеца от самия него, когато са във връзка.

Кои са сродните души на Стрелеца според зодията?

Близнаци

Близнаците и Стрелецът са равни в интелектуално отношение. И двете зодии са любопитни и обичат да изследват нови територии, да споделят нови знания, да се вълнуват от големи идеи. Управляващата планета на Близнаци е Меркурий – богът на комуникацията. Ето защо Близнаците са в състояние да формулират и изразят правилно абстрактните мисли и идеи на партньора си Стрелец. Те са на една вълна постоянно и се допълват.

Близнаците и Стрелецът са чудесен тим в интимно отношение, защото са силно адаптивни зодии, които винаги намират начин да се справят в променливи ситуации. Дори в различията си намират начин за компромис.

Стрелецът може да помогне на Близнаците да спрат да премислят толкова много всичко, а пък Близнаците могат да покажат на Стрелеца как всъщност вътрешното изследване на себе си може да е истинско приключение.

Лъв

Лъвът е огнен знак, който в комбинация със Стрелеца прави една страхотна връзка. И двамата обичат да общуват и да се свързват с другите. Понеже и двете зодии могат да разберат това качество у другия, защото то съществува в тях самите, те са един прекрасен отбор, който изгражда страхотни връзки помежду си.

Между Стрелеца и Лъва съществува невероятен баланс. Лъвът може да поддържа Стрелеца по-съсредоточен, да го мотивира да преследва цели и постигане на успехи, докато Стрелецът пък кара Лъва да се отпуска повече и да не бъде толкова фокусиран върху постиженията си.

И двете зодии се наслаждават на изкуството във всичките му форми, което прави прекарването на свободното време истински приятно.

Везни

Везните са сродна душа за Стрелеца, защото могат да донесат баланс в душата му, могат да го ориентират и да го напътстват по добър начин. Дипломатическите способности на Везните могат да бъдат отправна точка за буйните Стрелци. Везните са инициатори. Радват се на нови неща, което пасва перфектно с изследователския дух на Стрелеца.

Двойките от тези зодии могат истински да се забавляват заедно. И двете зодии обичат социалното взаимодействие и новите преживявания. Приключенията са в кръвта им.

Стрелецът и Везните създават дълбоки връзки, защото са в постоянно размишление и обожават да разискват философски и дълбоко душевни теми. Това ги привлича взаимно и помага за поддържането на силна връзка. Везните се управляват от Венера, богинята на любовта, докато Стрелецът е подвластен на Юпитер, който е свързан с душата.

Водолей

Водолеят има свой собствен ритъм на живот. Не се интересува какво мислят другите за него и не робува на стереотипи. Стрелецът е привлечен от вроденото чувство за свобода на Водолея и обожава неговата уникалност.

Стрелците са любопитни и това ги кара да изследват странностите на Водолеите. Водолеите от своя страна оценяват новаторските и вглъбени идеи на Стрелеца. Водолеите помагат на Стрелците да се балансират и да бъдат по-постоянни, което е водещо за дълготрайна връзка.

Управляващата планета на Водолея е Уран, планетата на интелекта. Винаги търсещият истината Стрелец идеално се вписва в това планетарно управление.

Стрелец

Кой би могъл да разбере по-добре един Стрелец от друг Стрелец? Два Стрелеца в двойка е идеална комбинация. Те са истински сродни души по всички параграфи. Обичат и ценят независимостта на другия. Дават си свободата, от която се нуждаят. Същевременно могат да разчитат на партньор, когато им е необходимо.

И двете зодии имат приключенски дух, склонни са да изпадат в дълбоки философски разговори. Въпреки че двама партньори от зодия Стрелец са склонни да витаят повече във въздуха, те се разбират прекрасно и могат да разчитат един на друг.