Помните ли госпожица Тереза от “Шоуто на Слави”? Днес на 18 е направо неузнаваема – вижте в какво се превърна (СНИМКИ)

Ако сте били сред феновете на ” Шоуто на Слави “, докато се излъчваше в ефира на бТВ, няма как да не помните едно от децата-звезди, които изгряха в предаването рамо до рамо с Крисия Тодорова и господин Андреев.

Става дума за талантливото и супер чаровно момиченце Тереза Тодорова , която беше и първото дете-звезда в популярното шоу. Да, вярно е, че оттогава минаха доста години и доста вода изтече. Тереза порасна (вече е на 18), а с нея и тези, които я “наследиха” в шоуто – Крисия Тодорова и малкият господин Андреев.

Темата днес обаче е за момиченцето от Русе, което продължава да се занимава с пеене и музика, но…

изглежда коренно различно от преди. Нормално – Тереза расте и се променя, но докато Крисия си е почти същата, то Тереза се е превърнала в истинска изкусителка.

Феновете й не можаха да я познаят на снимките – с тежкия грим, провокативните пози на тялото и разбира се, използването на фотошоп, с който Терезка си е направила талийката като на осичка на последните фотоси.

Тереза Тодорова
г-ца Тереза

Явно вече порасналата госпожица я тресат хормоните и мисли не само за пеене и кариера, но и за любов. Разбира се, не се е показвала още с гадже, но предвид, че е пълнолетна, сме сигурни, че или вече има такова, или съвсем скоро ще се сдобие.

госпожица Тереза сега

“Дано само да не се наджука и да не стане редовата кифла като останалите и като колежката си Даниела Пирянкова – Данна. Добре, че Терезка е в Лондон”, коментират в нета.