Мъжът й я заряза заради слаба красавица, днес жестоко съжалява СНИМКИ

Американката Джун Шанън стана известна покрай участието си в едно от най-популярните ток шоута на Новия свят. Към старта на трансформацията й тя тежи около 200 килограма, има четири деца, всички родени от различни съпрузи.

Джун решава изцяло да промени живота си и търси помощ при продуцентите на предаването „От грозница до красавица”.

Тя споделя, че последният й съпруг й изневерил и я е изоставил. Той искал да се ожени за много по-стройно и красиво момиче, а преди да напусне нашата героиня й казал, че я изоставя, защото е дебела.

Тези думи толкова наскърбили Джун, че тя решила да вземе живота си в свои ръце и да промени изцяло външния си вид.

Няма как все пак да не отбележим, че щом е родила 4 деца от четирима различни мъже, явно Джун така или иначе е имала проблем с мъжете, може би заради леко деспотичния си характер, за който признава сама.

Първоначалната цел на Джун е да свали теглото си на половина.

На нейно разположение тя има диетолог, лекар, стилист и личен треньор. С течение на няколко месеца, пред очите на милиони зрители, Джун се прости с излишните килограми.

Тя реши не само да трансформира външния си вид, но и да промени личния си живот. Американката започнала да получава писма от фенове – мъже, които са я гледали по телевизията. Те й признаваха, че на драго сърце биха излезли с нея и я намират за голяма красавица.

В резултат на участието си в риалитито, Джун свали 100 килограма. Тп се промени изцяло и се превърна в красива жена, с много ухажори.

Сега Джун е звезда в „Инстаграм”. Тя има много последователи. Жените я молят да им разкрие тайната на красотата си и как точно е отслабнала толкова много.

Джун от своя страна няма нищо против да сподели опита си.

Американката не крие, че прибягва и до услугите на пластичен хирург, което е разбираемо при такава бърза загуба на тегло. Всички сме наясно, че възникват кожни проблеми, най-вече увисване на излишното.

Джун признава, че ще се наложи да направи още няколко пластични операции, докато постигне изцяло мечтата си.