Предсказанията на русначето от Марс: Човечеството ще се промени, когато Сфинксът бъде отворен!

Светът познава не един и два случая, когато хора твърдят, че са дошли от бъдещето (или миналото) или пък настояват, че могат да предскажат съдбините на човечеството, предричайки войни, катаклизми и други бедствия.

Случая с Борис Киприянович от Русия обаче е по-различен. Борис се смята за изключително специално дете, тъй като прави предсказания, свързани с извънземно присъствие.

Разбира се, има скептици, които не вярват в това, но е факт, че разказите на момчето съдържат убедителни подробности от живота на Марс.

Борис Киприянович Марс

Всичко започва, когато малкият Борис Киприянович успява да задържи сам главата си във въздуха, когато е едва на две седмици. Всички знаем, че бебетата не могат да го направят на тази крехка възраст. Тогава, родителите му осъзнават, че той е по-специален.

Роден пред 1996 година, малчуганът проговаря, когато е едва на няколко седмици. Когато става на година и половина, Борис може да чете и рисува. На 2 годинки започва да ходи на детска градина. Друг странен факт е, че момчето знаело всичко за космоса, а никой не му е разказвал за това. Той познавал планетите, съзвездията и звездите.

Борис от Марс

Когато е на 7 години, Борис е на почивка с родителите си и техни приятели. Тогава той решава да им каже нещо – моли ги да се успокоят и да го чуят. След като успява да привлече вниманието на близките си, момчето им казва, че е дошъл от планетата Марс, за да помогне на Земята. Той казва, че в предишния си живот е живял на Марс, а сега се е преродил като дете Индиго.

Борис Киприянович баща

Борис продължава да разказва, че жителите на Марс сякаш спират да стареят на 35-годишна възраст, което той си обяснява с вдишването на въглероден диоксид вместо кислород. Той споделя, че те са високи и притежават напреднала технология, която им позволява да пътуват около звездите.

Марс и Земята

Спомням си, когато бях на 14 или 15 години – казва Борис, говорейки за предишния си живот. – Марсианците водят войни, така че често ми се налагаше да участвам във въздушни нападения с мой приятел. Пътувахме в космоса с кръглите си космически кораби, наблюдавайки живота на Земята. Марсианските кораби са доста сложно конструирани. Те са на слоеве и могат да летят из цялата Вселена.

Момчето твърди, че това е довело до унищожение. Той казва, че заради тези технологи, Марсианците са се самоунищожили преди много време. Животът на Марс обаче продължава – хората там обитават подземни градове.

Борис казва още, че неговите хора, оцелели след катастрофата, са видели сходен начин на живот на Земята. Той летял с кораб до Земята с изследователска мисия, а това се е случило по времето на лемурийците, за които той разказва с учудващи подробности.

Момчето предсказва следното: Човешкият живот ще се промени, когато Сфинксът бъде отворен. Има механизъм за отваряне някъде зад ухото. Той твърди, че пирамидите в Гиза пазят тайни, каквито не можем да си представим.

Сфинксът и пирамидите в Гиза

През 2017 учените откриват нещо странно в Хеопсовата пирамида в Гиза. В сърцето ѝ са открити изображения, създадени от космически лъчи. Никой не можа да обясни какво всъщност е това.

През годините Борис продължава да разказва историята си, макар днес да не може да се открие много информация за него.