Виктор Николаев: Жена напада хора в гръб и ги удря с бокс в София

Опасна жена застрашава здравето на хората в столицата. За това алармира Виктор Николаев.

Една много странна история от „Младост“. Имаме сигнали  за ударени, бутания, даже замеряни с камъни хора от абсолютно непозната жена. Жената напада в гръб, понякога и с бокс, удря те, каква е тая жена, какво е това чудо, малко по-късно разказваме тази история, каза водещият на „Здравей, България“ по Нова Тв.

Публикуваха първа снимка на жената, която напада хора в столичния квартал „Младост“.

Непозната поне за пострадалите жена ги напада напълно неочаквано, аз лично говорих поне с 10 десетина пострадали и всички от тях разказват как просто си вървят по улицата и в следващия момент получават удар в гръб или биват извикани, обръщат се и жената ги удря напълно неочаквано, без никакво предупреждение. Хората се притесняват да говорят, две дами обаче са съгласиха да застанат пред камерата, като ние пазим тяхната самоличност, тъй като се притесняват, че тази жена все още е на на свобода и би могла отново да ги срещна някъде по улицата.

Това заяви репортерът на Нова Тв Василена Гръбчева.

Пресичах тук на светофара и чаках да пресека, и изведнъж една жена мина и ме удари, докато бях в гръб. Аз не очаквах, изплаших се, естествено, имах късмет, че тогава светна зелено, за да мога да пресека и избягах. След това отидох да си изчакам автобуса на спирката и с периферията си видях как тази жена идва към спирката и отново нападна още едно момиче по същия начин, както мен в гръб, изрита я в кръста, и момичето, естествено, се уплаши. Тогава един възрастен човек й се развика да се маха, а жената каза, че той няма да й казва какво да прави тя, каза пострадала пред Нова Тв.

Скоро преди седмица някъде, както си отивах към работа, бях с колата и минавайки покрай „Младост 1“ я видях, ходейки си, тоест тя все още се намира някъде на улицата тук, допълни жената.

По групите това, което видях, има доста пострадали по същия начин. Тя удря в гръб, хората се стряскат, даже някъде бях прочела, че с бокс е ударила едно момиче, много такива инциденти има, каза друга жена.