Слави Трифонов разкри, защо не е подавал имуществена декларация

Изключително озадачаващ пост пусна Слави Трифонов преди минути.

Оказа се, че не бях прав. Това коментира във фейсбук Слави Трифонов относно имуществената си декларация.

Ето какво пише той:

Опитах се, доколкото мога, да запазя личния си живот и затова не подадох имуществена декларация. Въпреки че всичко, което притежавам, е изработено абсолютно законно и абсолютно доказуемо и то пред вашите очи. Направих това, защото не исках да давам повод за сеир и да задоволявам жълто любопитство. Но не съм бил прав, защото законът важи за всички. Аз си платих глобите за това нарушение и сега ще подам имуществената си декларация пред КПКОНПИ в законоустановения срок.

Под поста обаче се изсипват критични коментари:

„Уникално! Да не подаваш данъчна декларация за да запазиш личният си живот е най-феноменалното оправдание което съм чувал! Слави Т. Трифонов , ти си легенда!“

Настъпи време „изборно“,и всички се активизираха да сторват угод за суверена!

Изтече в канала на политическите утайки.

Тошко пуска водата, но не променя ситуацията.

Следва песничка за референдума; на бос крак един чорап-президентска република

78 стотинки.

Г-н Трифонов, изяснете ми, моля , как се съчетава триединната връзка: личен живот – имуществена декларация – обществено ангажирана дейност на партиен лидер (пряко или косвено свързана с обществени ресурси – материални, нематериални и човешки)?

Това не е оправдание всички сме равни пред закона сега ли го разбра.

Слави, моля те помогни ни с подписката за спасението на Българският ЛЕВ, и д-р Костадинов ще се реваншира и ще ти помогне за подписите за референдума за направата на Президентска страна, която да не е подвластна на сороспии.

Перфектно! Демек спокойно хората могат да пропуснат да си подават данъчните декларации, оправдавайки се, че НАП твърде много се бъркат в личния им живот. 😂😂😂

Много е „хубаво“ да прочетеш подобно нещо от лидер на партия. Разбираш в какъв кенеф превърнахте държавата, защитавайки личните си интереси и комфорт.

Ако човек иска доверие, трябва да сте честен. Личеният живот- това е его, особено когато поемаш отговорност за толкова хора.

Откога да се крие информация от данъчните власти и оттам да се ощетява хазната е “пазене на личния живот”??? Той и Бойко декларира по няколко хиляди явно, за да си пази просто личния живот

Тошко, можеш и по-добре да му го измислиш.