Помните ли „най-сърдитото бебе“? Е, то порасна и ето как изглежда днес (Снимки)

Една снимка преди 2 години накара цял свят да я споделя в социалните мрежи. Малката Изабела Пертера де Хесус се роди и мигом стана сензация в мрежата, без дори да подозира за това.

Причината – докато лекарите се трудят усърдно, за да я извадят безопасно на бял свят, тя ги дарява със сърдито изражение, присъщо на възрастен човек.

Когато момиченцето се роди през 2020 година, дори медиците бяха изненадани от мрачното изражение на лицето й: присвити вежди, суров поглед и нацупени устни придаваха на бебето необичайна сериозност. И въпреки това е толкова сладка!

най-сърдитото бебе

Фотографът Родриго Кунстман, нает от семейството да улови момента, разказва: „Тя отвори широко очи, но не заплака. Лекарят дори се наложи да каже: „Плачи, Иса!“ Веднага след като лекарят прерязал пъпната връв, Изабела се разревала шумно. Майка й пък казала: „Бебето ми се роди смело.“

„Сърдитото бебе“ днес

най-сърдитото бебе днес

Instagram/isa_bravihna1

От тогава минаха близо три години, но момичето е запазило нацупената си муцунка и до днес. Това доказа фотографът Родриго Кунстман, който заснел прословутата снимка от раждането на Иса. Той я срещнал отново преди няколко месеца. И мигом я щракнал за по едно „сърдито“ селфи. Явно „сърдитото бебе“ все още дреме в нея две години по-късно.

Родителите й Даяна и Ренато редовно споделят сладки снимки на дъщеря си на собствената си страница в Instagram. Там тя очарова последователите си със сладка крива усмивка, както показват част от снимките.

най-сериозното бебе

Instagram/isa_bravihna1

Междувременно Иса доста порасна и в момента посещава детска градина в Бразилия. Родителите й са много щастливи от това, както споделиха в емоционално изявление: „Боли, да, но освен това сме толкова щастливи, че можем да ти предложим това, мама и татко са толкова горди с теб.“

Няма и следа от престорената мрачност на Изабела – както уверяват родителите й, тя е усмихнато и весело момиче. Но ако започне да се мръщи, тя става като две капки вода с нейната „новородена“ снимка, направена в първите секунди от живота й.