Историята между Вергов и Диана Димитрова се разплита

Актьорът Юлиан Вергов, който беше обвинен от колежката му Диана Димитрова в побой преди повече от 5 години, се каза, че всъщност е бил изнудва. Това твърдят от „Галерия“.

Както в повечето случаи и този си има своята предистория. Според твърдения в медиите Вергов и Димитрова са имали по-близки отношения, клонящи към любовна авантюра, по времето на което се е случил въпросният инцидент. Той е бил обиждан, заплашван и обвиняван от Диана Димитрова, в следствие на което той е употребил физическа сила. Но свидетели на инцидента твърдят, че брюнетката първа е посегнала на актьора, а не обратното. Преди да се стигне до сблъсъка, Диана, която и в миналото се е намесвала като трети човек и е разваляла иначе стабилни отношения, е заплашвала Вергов, изтъквайки, че ще разкаже на любимата му за случилото се помежду им, като историята ще стигне и до ушите на дещеря му.

„Всичко си има предели. Тя определено не го познава“, коментира близък до артистите.

Факт за това, че Димитрова си направи пиар, изтъквайки дълго време, че е била жертва, без адекватно до посочи ден, час, място и най-вече виновник, накара както приятелите на изкуството да ѝ обърнат гръб, така и много от колегите, които така и не разбраха какво иска да покаже с действията си тя.