Колеги на Юлиан Вергов с остри коментари срещу забъркания скандал от Диана Димитрова

Това, което човек сам си направи, никой друго не може да му го направи.

Не лоша мисъл и определено доста подходяща за случая с актрисата Диана Димитрова, която набеди, макар и не директно, колегата си Юлиан Вергов в насилие срещу нея самата.

Актрисата надълго и нашироко говореше по медиите за насилието над по-нежния пол, за системния тормоз, за който никой не говори, но накрая излиза, че тя самата е извършвала такъв тормоз.

След изявлението на потърпевшия Юлиан Вергов до медиите, стана ясно, че историята между двамата съвсем не е това, което първоначално се тиражираше.

Десетки колеги на актьора се застъпиха за него, казвайки, че не е имало физическа разправа между двамата, противно на твърденията от страна на Димитрова.

Обичаният Захари Бахаров, изиграл култовата роля на Иво Андонов в сериала „Под прикритие“ излезе с изявление, и въпрос, към всички:

„Аз се чудя ще се намери ли някоя неправителствена организация да поднесе едно цвете на майка му. (на Юлиан бел.ред.) Жена, която от половин година живее с цялата тая помия, която се изсипа върху момчето ѝ.“

Възмущение изказа също и актрисата Теодора Духовникова, която определи действията на Димитрова като безумни и безобразни.

“Безумно и безобразно беше това, което се причини на Юлиан и на близките му. Грозна история.”

Това написа в профила си във Фейсбук актрисата Теодора Духовникова.

“За всички, които знаеха истината- тези месеци не бяха леки.

По принцип във всеки медиен скандал, най-яростно и най-шумно се изказват онези, които знаят малко или нищо. ( това, между другото, важи за всички настоящи медийни скандали). Онези, които знаят, винаги са по-внимателни и мълчаливи, защото във всеки такъв скандал са заровени грозни факти, които нормалните и деликатни хора се притесняват да изваждат на показ.

Безумно и безобразно беше това, което се причини на Юлиан и на близките му.

Грозна история. Надявам се, тя да върви към края си и да не попречи на всички онези жени, реални жертви на насилие, които имат нужда да ги чуем и да им помогнем”, заяви Теодора Духовникова.