Диана Димитрова показа нова снимка на посиненото си лице (СНИМКА)

Още масло в огъня налива Диана Димитрова по повод скандала между нея и Юлиан Вергов.

Актрисата публикува нова снимка, за която тя твърди, че е част от Съдебно медицинска експертна справка и е доказателство по случая с Вергов.

Междувременно преди дни прокуратурата официално каза, че няма причини да образува досъдебно производство срещу актьора. Именно след позицията на ведомството, Вергов за първи път проговори по случая и разкри какво точно се е случило.

В негова защита след това скочи почти цялата актьорска гилдия.

Това обаче не спря Димитрова, която се закани, че това не е краят и ще съди Вергов, тя дори си позволи обиди по негов адрес.

В четвъртък пък Димитрова показа снимки, които твърди, че са доказателство по случая. Ето какво точно пише тя:

“По повод появилите се спекулации по случая и опитите за манипулация на фактите съм длъжна да покажа още едно доказателство за упражненото върху мен насилие.

Публикувам за първи път тази снимка, която е част от Съдебно медицинска експертна справка № П-19/2023г. по описа на ВМА и цитат от преписката РБ Софийска районна прокуратура № 51990/ 22, 07.03.2023 :

”ДЕЙСТВИТЕЛНО В НАСТОЯЩИЯТ КАЗУС СЕ УСТАНОВЯВА, ЧЕ ПО ТЯЛОТО НА ДИАНА ДИМИТРОВА ИМА ПРИЧИНЕНИ МЕКОТЪКАННИ ТРАВМИ – ОТОК И КРЪВОНАСЯДАНИЯ В ОБЛАСТТА НА ЛЯВА ПРЕДНО – СТРАНИЧНА ЧАСТ НА ЛИЦЕТО И ЛЯВА РАМЕННИЦА”, пише в преписката.

Казано с по-прости думи травмите от побоя са видни. Ясно се вижда следата от грайфера на обувката от ритника, който получих в главата.

Като актриса участвала в множество български и чуждестранни продукции, знам каква е разликата от сценичен грим и истински травми. Гримът се измива, а истинските травми остават видими и невидими белези за цял живот.”

Припомняме, че Димитрова вече показа подобни снимки преди време, а поместените от нея кадри в профила й са сякаш същите, но в по-близък план.