Момиченце утешава братчето си, което е болно от рак, но 2 години по-късно се случва нещо невероятно

Кейтлин Бърдж, майката на Бекет Бърдж, момче от Тексас, САЩ завладя сърцата на хората по света в борбата с рака, след като сподели в социалните мрежи сърцераздирателна снимка на сина си по време на лечението му от рак, на която се вижда как по-голямата му сестра Обри го утешава, докато той повръща.

Бекет е диагностициран с левкемия през януари 2018 г., когато е само на 2 години. Той преминава през продължително лечение, включително химиотерапия, което е много тежко за малкото му тяло.

По време на едно от тези тежки лечения майка му прави снимка на Бекет, който повръща, докато сестра му Обри го утешава с присъствието си. Снимката ясно показва емоционалните предизвикателства, през които Бекет и семейството му преминават през този труден период.

Тя описва как Обри, която тогава е била само на 4 години, е била опора на брат си по време на болестта му. Хората бяха трогнати от силата и смелостта, показани от това малко момче и неговото семейство в лицето на толкова тежко заболяване.

Благодарение на продължителното лечение и подкрепата на семейството и общността, Бекет е преодолял левкемията и вече е свободен от рак.

Той и Обри все още имат близка връзка и семейството продължава да споделя историята си.

Историята на Бекет и Обри ни напомня, че животът може да бъде труден, но също така, че има надежда и сила в това да се обединим пред лицето на предизвикателствата. И също така ни напомня да ценим малките моменти на щастие и радост, които ни се случват!