Преди 70 години тя трябваше да се откаже от дъщеря си, но съдбата ги събра отново

Преди 70 години Елизабет Пулен дава детето си за осиновяване. Това е история, която е често срещана и трагична за много жени и семейства по света. Но се случват чудеса, които позволяват на хората да намерят отново пътя един към друг след години на раздяла. Точно това се е случва с Елизабет Пулен и нейното осиновено дете.

Внучката на Елизабет Уанда получава ДНК тест като коледен подарък преди няколко години и решава да го изпробва. Тя била любопитна за етническия си произход и искала да види дали има роднини, за които не знае. Но нямала представа какво откритие я очаква.

Когато Уанда получила резултатите от ДНК теста, се оказало, че има близък роднина, за когото не знаела.

Резултатите показват, че най-близкият ѝ роднина, който също е направил същия тест, е Урей – име, което тя не разпознава.
Заинтригувана дамата клика на името и профилът, който ѝ се зарежда нещо в него приковава вниманието ѝ:

“Осиновена съм и никога не съм срещала биологичното си семейство.”

“Помислих си: “Коя е тази жена?”, мисли си Уанда, но след като се задълбочила, тя почувствала, че Рей може да е нейна леля.

След като проучила случая, Уанда открила следа, която я отвела до баба ѝ по майчина линия Елизабет, която е дала детето си за осиновяване. В крайна сметка тя се обажда на Лин за отговор.

Веднага щом тя вдигна телефона, казах: “Здравейте, Лин, Уанда съм” и тя се разплака, щом чу гласа ми. И тя каза: “Вие сте първият член на моето родно семейство, с когото някога съм говорила”, разказва Уанда пред Inside Edition.
Баба ѝ, Елизабет Пулен, се съгласила да се срещне с дъщеря си, която никога не била виждала и разбира се, всичко станало изключително емоционално.

“Беше прекрасно, беше просто благословия. Ние с нея се бяхме търсили от години и просто бях толкова развълнувана, че не мога да го обясня”, казва Елизабет пред Inside Edition.
Мечтата на Елизабет се сбъдна, когато тя най-накрая успя да се срещне отново с осиновеното си дете. Тя никога не е предполагала, че това ще се случи и е щастлива, че отново има част от семейството си.

Двете жени прекараха няколко дни заедно. Имаха какво да наваксат. Те споделиха спомени и преживявания и откриха, че имат много общи неща въпреки десетилетията раздяла.

Невероятните снимки от срещата показват две жени, които сияят от щастие и благодарност, че отново са се намерили. Това е напомняне, че никога не е късно да се свържете отново с изгубената част от семейството си и че любовта и връзките между роднините могат да оцелеят след десетилетия раздяла.

Вижте видеото от срещата им: