Бащата на Айлин от “Ергенът”: Искам да съм циганин в България, но….

Неспирните коментари в социалните мрежи, по повод етническата принадлежност на една от участничките в култовото риалити „Ергенът“, успяха да вбесят нейния баща.

Ресми Бобев реагира остро в социалната мрежа, вбесен от коментарите по адрес на чаровна му дъщеря Айлин, на която редовно се правят подмятания за произхода ѝ.

“Искам да съм циганин в България, но за съжаление този етнос не ме приемат за техен казват ми “ти си хорахай“, което на техния език означава турчин. В Турция казвам, че съм българин, а те пък казват че съм “техен“. В България, когато кажа, че съм българин чувам само обиди зад гърба си. Цветът на очите на дъщеря ми са като на баща ми, който беше с много светла кожа, светло кестеняв и със сини очи. Има и много етнически българи, които са с по-тъмна кожа от моята. Те какви са?”, избухва Бобев.

“Не казват нищо за спортните успехи на Айлиийн. Тя е шампион по карате. Дъщеря ми е млада, красива и талантлива. Възпитали сме я да бъде дисциплинирана, отговорна, борбена и в същото време толерантна. Тя има много лични успехи. Снима се в клип на много известен певец от Турция”, казва още Бобев.

Междувременно изплува старо видео на Ресми, от което става ясно, че е било участник в музикално риалити предаване, в което се е представил с песен на AC/DC.