Мирослав Соколов избяга при бившата си след като преби Мария

Съпругът на поп-фолк изпълнителката Мария се е върнал при бившата си жена Вая, след скандала и побоя, който нанесе над досегашната си съпруга.

Припомняме, че съдът реши да остави Мирослав Соколов под домашен арест, който той ще обжалва идната седмица пред Софийски градски съд.

Мирослав заряза жена си Вая преди две години, в началото на връзката си с Мария. Двамата имат две деца.

“Мирослав е перфектният баща, не мога да кажа една лоша дума за него. Грижи се за нас, за мен и децата. Но едва ли това е любов между Мария и мъжа ми, не знам точно какви са им отношенията и не знам докъде ще стигнат.” Това сподели красивата Вая пред “България Днес”.

Докато Мирослав живеел с Мария, двете им деца са обгрижвани от Вая, като от време на време се виждали и с дъщерята на певицата – Марая. Тримата се забавлявали чудесно и били в отлични отношения.

Според Вая връзката между Мария и Мирослав не била любов, а по-скоро увлечение, което нямало как да се обясни с думи.

“Живея затворено, само децата ми са важни в момента. Не искам да коментирам поведението на Мирослав. Любовта им ми дойде като гръм от ясно небе. Но пък той никога не ни изостави”, категорична е Вая.

На нея нито веднъж не й е минавала мисълта за отмъщение.

“В крайна сметка певицата е известна и може би мъжкото му его го заслепи. Но винаги идва Видовден. Накрая ще разбере кой всъщност истински го обича”, сподели ни преди време Вая.