Диана Димитрова извади нов коз, ето кой от “Откраднат живот” проговори за боя СНИМКА

След официалната позиция, която зае продукцията на сериала „Откраднат живот“, която осъжда остро твърденията за побой на Диана Димитрова, скандалът сякаш се разпали още повече.

Актрисата започна да вади коз след коз в опит да защити своята теза.

Непосредствено след позицията на продукцията, която на практика казва, че Димитрова лъже, актрисата извади документация, която би следвало да докаже, че хора, които са се подписали в официалната позицията, изобщо не са били на работа в този ден, но въпреки това подписите им фигурират в писмото до медиите.

Въпреки че прокуратурата официално каза, че няма да повдига обвинения поради липса на достатъчно доказателства, съмнения около целия случай не спират да изникват.

Преди броени часове в профила на актрисата в социалните мрежи се появи нейна нова публикация, която до такава степен разбуни духовете, че отзвука от нея тепърва ще предизвиква реакции.

Очевидно ядосана от решението по делото и най-вече след официалната позиция, която разпространиха до медиите от екипа на “Откраднат живот”, Димитрова извади поредния си ударен коз!

В официалната позиция по казуса, разпространена преди дни, се казва, че никой техен служител не е ставал свидетел на физическо насилие над Димитрова, а в писмото им са се подписали 30 души.

Актрисата, на свой ред, показа куп снимки и доказателствен материал, обвини Нова телевизия в насаждане на мнение и добави, че подписалите се в документа на “Откраднат живот” дори не са присъствали по време на въпросния снимачен ден.

Нещо повече! Брюнетката публикува във вторник ново и доста тежко потвърждение на думите си за побоя от Вергов, а именно коментар на служител на сериала, който я защитава. Ето и думите му:

Как ще продължи историята, как ще отвърне Вергов и дали този коз на Диана Димитрова ще наклони везната в нейна полза, ще почакаме, ще видим.